Traditie si pasiune

RESTAURANT EMBLEMATIC AL BRASOVULUI

Stradivari, restaurant situat in Piata Sfatului, este locul care aduce în mijlocul Brasovului ce e mai bun din bucataria italieneasca precum si o selectie de preparate din bucataria romaneasca si internationala. O cina romantica, o iesire in oras reusita, un eveniment de succes, toate pot avea loc la Stradivari unde veti alege salonul potrivit momentului.


SALON TERASA

Salonul Terasa

Stradivari se evidentiaza datorita singurei terase acoperite din Piata Sfatului, fapt pentru care indiferent de vreme este o placere sa servesti pranzul sau cina in inima orasului avand o nepretuita priveliste asupra pietei, turnului alb, muntelui Tampa.


Salonul Stradivari

Situat la parter, salonul Stradivari iti ofera confortul de a servi preparate de bucatarie si de bar intr-o ambianta calda, destinsa. Aici puteti comanda din meniul nostru clasic pizza, paste si alte preparate diverse.
SALON PARTER


SALON STRADIVARI PLUS

Salonul Stradivari Plus

Pasiunea pentru design, pasiunea pentru vinurile bune si mancarurile alese – au dat nastere celui mai recent salon Stradivari Plus.Aici au loc evenimentele speciale, degustarile de vin si serile de neuitat in care preparare exclusiviste si vinuri pentru cunoscatori pot fi comandate din meniul personalizat al salonului.